Verhuur – Feesttent

Jeugdwerk Thorn verhuurt een tweetal feesttenten ter grootte van 5×6 meter. In totaal is dus een oppervlakte van 6×10 of 12×5 meter te maken. Bij het opzetten dient u rekening te houden dat er ongeveer 50cm extra ruimte nodig is rondom de tent.

De tent komt compleet met (TL) verlichting voor in de nok van de tent, zeil voor alle zijde en een tussenzeil voor het opvangen van de regen wanneer de tenten aan elkaar geschakelt worden.

verhuur_eettent1

 

verhuur_eettent2

 

Beide tenten kunnen het hele jaar door gehuurd worden met uitzondering van de periode waar Jeugdwerk Thorn haar zomerkamp houdt. De tenten kunnen zowel los als in paar gehuurd worden.
Kosten voor één enkele tent is 125 en voor beide 210

Waarborgsom voor één tent is 250 en voor beide 400

 

De tenten kunnen worden afgeleverd en opgehaald in een straal van 10 km rondom Thorn. Bij de opbouw zal één vrijwilligers van Jeugdwerk Thorn aanwezig zijn, u dient zelf voor minimaal 3 personen te zorgen voor het opzetten van deze tent. Een tent opzetten duurt ongeveer 20 minuten. Zowel bij het opzetten als het afbreken wordt de tent gezamelijk zorgvuldig geinspecteerd op gebreken. Als er geen gebreken worden aangetroffen bij de controle krijgt u uw waarborgsom terug.

Meer info over de mogelijkheden van verhuur? Neem contact met ons op via het contactformulier