Start seizoen 2020/2021

Start seizoen 2020/2021

Yes, het nieuwe seizoen van jeugdwerk Thorn gaat beginnen! 

Datum: Vrijdag 11 september 2020
Tijd: 18.30 tot 20.30

Om het jaar meteen goed af te trappen, hebben we als “start van het seizoen” een supercoole activiteit, namelijk een vossenbingo! Dit is in de vorm van een spannende speurtocht, dus trek goede wandelschoenen aan! 

Op deze bijeenkomst is het de bedoeling dat alle kinderen hun ouders meenemen naar JWT voor deze leuke gezinsactiviteit. De ouders gaan de kinderen begeleiden. We gaan er van uit dat iedereen aanwezig is, dus als je niet kunt komen, meld je dan af via het contactformulier op deze website.

Op deze avond geven we jullie ook wat informatie over het nieuwe seizoen van Jeugdwerk Thorn. We sluiten gezellig af met een drankje bij JWT. Heel graag tot dan!