COVID-19

COVID-19

Update 23-08:

Bijeenkomsten: Corona-proof

Ook in het nieuwe seizoen moeten we rekening houden met corona. Het kan zijn dat enkele activiteiten niet door mogen gaan. We houden jullie op de hoogte via onze nieuwsbrief!

We houden voor nu in elk geval dezelfde regels als vorig seizoen aan. Als dit aangepast wordt laten we dit uiteraard direct aan jullie weten!


 
 
 1. Leden die last hebben van één van de volgende (ook milde!) klachten vragen we om thuis te blijven: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts. Als je 24 uur klachtenvrij bent,
  bent je welkom op de groepsbijeenkomst.
 2. Leden waarbij iemand in het gezin/huishouden last heeft van koorts of benauwdheid vragen we ook om thuis te blijven, totdat iedereen in huis 24 uur klachtenvrij is.
 3. Voel je je niet lekker, ben je verkouden of ben je ziek? Of is iemand anders in het huishouden verkouden met koorts of benauwdheidsklachten? Blijf thuis! Meld je wel af via het formulier op deze website of via afmelden@jeugdwerkthorn.nl
 4. Ga voordat je naar Jeugdwerk Thorn komt thuis naar het toilet en was je handen. Zo voorkomen we drukte op het toilet bij het jeugdwerk.
 5. Ouders die hun kind brengen en/of ophalen zetten het kind buiten af bij de ingang van Jeugdwerk Thorn. Ouders gaan zelf niet naar binnen.
 6. We verzamelen per groep. Waar precies wordt door de leiding aangegeven. Het is niet toegestaan om naar een andere groep te gaan. We snappen dat dit niet leuk is, want je ziet eindelijk je vriendjes en vriendinnetjes uit de andere groepen weer, maar voor de veiligheid mag je er niet naar toe.
 7. Wij houden afstand van 1,5 meter tot elkaar en de kinderen (uitzondering sport en spel)
 8. Als een kind valt of gewond raakt, mag er 1 leiding naar toe om te gaan helpen. Dit mag wel binnen de 1.5 meter
 9. Volg altijd de aanwijzingen van de leiding op. Overtreding kan gevaarlijk zijn en is niet toegestaan.
 10. Alle activiteiten zijn in samenspraak met de gemeente. Zij kennen ons programma en hebben toestemming gegeven hiervoor.
Heb je hierover vragen? Mail naar corona@jeugdwerkthorn.nl

 

Update 23-03:

Inmiddels is ook heel Nederland in de ban van het nieuwe corona virus. Jeugdwerk Thorn heeft al haar bijeenkomsten en activiteiten afgelast voor onbepaalde tijd.
Het bestuur van Jeugdwerk Thorn volgt de nieuwe ontwikkelingen en adviezen van de overheid maar ook Jeugdwerk Limburg, de overkoepelende organisatie van alle jeugdwerken.

Via de nieuwsbrieven van Jeugdwerk Thorn worden alle leden geïnformeerd over aanpassingen van het huidige beleid.
We hopen dat JWT snel weer alle leuke, creatieve en spannende activiteiten mag organiseren!