Spokentocht 2019

Spokentocht 2019

UPDATE 1/11/2019 19:57u:
Het is niet meer mogelijk om je online aan te melden. Er zijn nog enkele dagtickets beschikbaar.

150 jaar geleden zijn er twee cowboy clans uit America naar Europa gevlucht. De geruchten zijn dat dit de beruchte clans de Daltons en de Bulltons zijn. Ze zijn gevlucht om dat iedereen in Amerika jacht op ze maakte. Volgens de verhalen zijn ze voor het laatst gezien in de buurt van Thorn maar dat ze daar op mysterieuze wijze zijn verdwenen. Er wordt gezegd dat de twee clans elkaar tegen kwamen bij vijverbroek en dat ze met elkaar begonnen te vechten en dat niemand het gevecht heeft overleefd. Op 2 november is dit precies 150 jaar geleden en er wordt gesproken dat dit gevecht tussen de clans opnieuw staat te gebeuren.

 

 
Ben jij dapper genoeg om er achter te komen of deze legende waar is? Doe dan mee met de Jeugdwerk Thorn Spokentocht op zaterdag 2 november!

Er zijn nog enkele dagtickets beschikbaar aan de kassa. De kassa opent om 19:00u op de parkeerplaats van de voetbalclub aan de Ittervoorterweg Thorn. Vol is vol!