Spokentocht 2016

 

Kgggg…..

Hallo is daar iemand…

kgggg…

Hier spreekt agent Pietersen. Als iemand dit hoort stuur dan onmiddellijk hulp.

Ik ben nu al een paar dagen undercover bij de Bende van Thorn. Maar het is hier anders. De mensen gedragen zich niet zoals ze dat zouden moeten.. Ze fluisteren alleen maar over 5 november. Ik snap niet waarom of wat er dan gaat gebeuren, maar ze praten nergens anders over. Ik ben nauwelijks nog alleen.. en zelfs wanneer ik denk dat ik alleen ben dan heb ik het gevoel dat er toch iemand in de buurt is… ik hoor de hele tijd geritsel en fluisterende stemmen.. Ik denk dat ik gek word… Haal me hieruit alsjeblieft… haal me hier weg nu het nog kan!

kggg…

Wacht ik hoor iets. Hallo! Wie is daar?.. Heej wat ben je daar aan het doen. Ik waarschuw je kom niet dichterbij.. Aaargh!

kgg..

kggg…

spokentocht2016-poster-versie-3-website

 

Dit bericht hebben wij als Jeugdwerkthorn ontvangen. En nu vragen we jou of je het aandurft met ons op zoek te gaan naar deze Bende van Thorn. Zo ja? Kom dan naar de spokentocht van Jeugdwerk Thorn op 5 november 2016. De start is bij het voetbalvelden van Thorn De tocht bestaat uit 2 versies. De eerste versie begint om 19 uur en is bedoelt voor jonger dan 9 jaar kinderen en is dan ook minder eng ( maar als je ouder bent dan 9 maar het je toch te eng lijkt mag je ook gewoon met deze tocht meelopen). De tweede versie begint vanaf het zelfde punt en wordt zo eng  mogelijk gemaakt en deze begint om 20 uur.

 

Via het onderstaande formulier kan jij alvast een plekje reserveren voor jouzelf en je groep zodat je niet te lang hoeft te wachten.
(let op! Vol = Vol)

In de voorverkoop kost het € 2,50 per deelnemer en aan de kassa €3,- per deelnemer.
Leden van JWT kunnen gratis deelnemen aan de spokentocht!


Aanmeldformulier:

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]