Spokentocht

Spokentocht

150 jaar geleden zijn er twee cowboy clans uit America naar Europa gevlucht. De geruchte zijn dat dit de beruchte clans de Daltons en De Bulltons zijn. Ze zijn gevlucht om dat iedereen in Amerika jacht op hun maakte. Volgens de verhalen zijn ze voor het laatst gezien in de buurt van Thorn maar dat ze daar op mysterieuze wijze zijn verdwenen. er word gezegd dat de twee clans elkaar tegen kwamen bij vijverbroek en dat ze met elkaar begonnen te vechten en dat niemand het gevecht heeft overleefd. Op 2 november is dit precies 150 jaar geleden en er word gesproken dat dit gevecht tussen de clans op nieuwe staat te gebeuren. Dus ben jij dapper genoeg om er achter te komen of deze legende waar is Doe dan mee met de Jeugdwerk Thorn spokentocht Op zaterdag 2 november.

Alleen op zaterdagavond 3 november zijn er slechts 2 voorstellingen te bewonderen. Laat u meenemen met dit niet eerder vertoonde spektakel.
Deze spokentocht is geschikt voor alle leeftijden.
De ALL groepen starten vanaf 19:00u
De 9+ groepen starten vanaf 20:00u
Kosten zijn €3,- p.p.
Vooraf aanmelden heeft de voorkeur.

 

Jeugdwerk Thorn

Spokentocht 2018 | Algemene infohttps://www.jeugdwerkthorn.nl/portal/?p=6743Lees hier er meer over de spokentocht van Jeugdwerk Thorn

 

Jeugdwerk Thorn

Spokentocht 2018 | Opgaven formulierhttps://www.jeugdwerkthorn.nl/portal/?p=6743Opgaven van de spokentocht kan hier