Zomerkamp 2018

Update 13-07-2018

-> Aanmelden voor het zomerkamp kan helaas niet meer!


Hier ver-ver-ver vandaar, zo’n drie kwartier rijden vanaf Thorn woonden koning Hendrik van Stevoorde de derde en zijn koningin in een bosrijk landgoed Stevoorde te Zutendaal. Ze krijgen samen een lief dochtertje Violette. Toen Violette 3 jaar was,  stierf haar moeder. De koning is heel beschermend naar Violette en geeft haar alles wat ze maar wil, omdat hij Violette zielig vindt. Het arme kind heeft geen moeder meer heeft en de koning wil haar gelukkig zien. Helaas kunnen we heden ten dage niet meer spreken van de lieftallige Violetta. Violetta houdt van feesten. Jeugdwerk Thorn bestaat dit jaar 25 jaar en daarom gaan we bij hun op het landgoed om zomerkamp. Ga jij meefeesten?

 

Dit jaar is het JWT zomerkamp van zondag 12 augustus 10:00u tot donderdag 16 augustus 20:00u. Het thema is FEEST!

Zowel leden als niet-leden mogen mee. Voor jongens en meiden vanaf 4 jaar tot 16 jaar.  Er is wel een maximum van 40 deelnemers..

De inschrijving is geldig na betaling van het kampgeld en het invullen en inleveren van een getekende ouderverklaring. Inschrijven kan alleen via onderstaand digitale formulier.

Het kampgeld bedraagt dit jaar € 97,50 voor leden. Niet-leden betalen € 122,50 p.p. Het derde is kind is voor de helft van de prijs. In dit kampgeld zitten dit jaar ook 2 briefkaarten erbij.

Om het nog feestelijker te maken begint de ouderavond dit jaar al om 18:00! We hebben een gezamenlijke barbecue voor de ouders/belangstellenden en kinderen.