Winterbivak 2017

De eerste winterbivak van Jeugdwerk Thorn is weer voorbij! Het laatste weekend van januari zijn de twee oudste groepen, de Brooksjumers en de Batraven, helemaal afgereisd naar de Ardennen voor een weekend sneeuwpret en andere leuke activiteiten. Bij het plaatsje Robertville hebben we met zijn allen in de tent geslapen met een vuurtje in het midden om ons warm te houden. Waarna we ’s ochtends gelijk van de 30 cm dikke sneeuw konden genieten en natuurlijk is het gelukt om zelfs de snowboots nat te krijgen. We hebben een tocht gemaakt door de bergen en daarna ’s avonds nog spelletjes gedaan, waaronder weerwolven. Zelfs op de dag dat we weer vertrokken is er nog volop gesleed, sneeuwbalgevechten gehouden en natuurlijk is er nog een zo groot mogelijke sneeuwpop gebouwd. Het was een prachtig witte ervaring met de geweldige uitzichten van de bergen. We kijken al uit naar de winter van volgend jaar!

De fotos zijn hier te vinden
https://www.jeugdwerkthorn.nl/portal/?gmedia_album=winterbivak-2017